ПРЕОТКРИЙТЕ КОМФОРТА И УЮТА, ПОСЕЩАВАЙКИ ПЕРЛАТА НА ЗИМНИЯ ТУРИЗЪМ, НАМИРАЩА СЕ В СЪРЦЕТО НА ПАМПОРОВО. FORESTNOOK ХОТЕЛЪТ КОЙТО ЩЕ ВИ ПРЕДОСТАВИ УДОБСТВА И ИЗЖИВЯВАНИЯ НА СВЕТОВНО НИВО. 

Незабравимо Преживяване

Сватби и Балове

Комплексът разполага с класически ресторант, обзаведен в модерен стил с 230 места за гости, като има и място за танци. Ресторантът разполага с обособен кът за ДиДжей с компютър и мултимедиен прожекционен екран, музикално озвучение и базова украса на ресторанта (покривки, столовки, хангали) – които са включени в цената на куверта.Предлагаме цени с отстъпки за настаняване на гостите. За децата предлагаме безплатна кинопрожекция в киносалона на хотела и детски кът. Комплексът разполага и с нощен клуб, където може да продължите вечерта Ако желаете сами да организирате Вашето събитие, можете само да наемете ресторанта. Цената за НАЕМ НА РЕСТОРАНТА с капацитет за гости 230 места е 1500 лв./включва посуда за гостите, кухня и кухненско оборудване, бар и барово оборудване, музикално озвучение, компютър с мултимедиен прожекционен екран и базова украса на ресторанта (покривки, столовки, хангали).

Семинари и конференции

Хотел „Форест нук“ разполага с 2 конферентни зали.
Едната конферентна зала е с размери 18/6м и капацитет до 150 човека. Оборудвана е с голям мултимедиен прожекционен екран, мултимедия, флипчарт, компютър, микрофон и озвучителна система. На разположение са и 2 странично разположени телевизора. При оборудване само със столове капацитетът е за 150 човека. Залата може да се оборудва и с маси като капацитетът в този случай е за 80 човека. В залата има и бюфет, който предлага разнообразни напитки.
Втората конферентна зала е с капацитет до 30 човека. Оборудвана е с мултимедия, прожекционен екран и компютър.
Ако желаете сами да организирате Вашето събитие, можете само да наемете ресторанта.
Цената за НАЕМ НА РЕСТОРАНТА с капацитет за гости 230 места е 1500 лв./включва посуда за гостите, кухня и кухненско оборудване, бар и барово оборудване, музикално озвучение, компютър с мултимедиен прожекционен екран и базова украса на ресторанта (покривки, столовки, хангали).

Тийм билдинг

Хотел „Форест нук“ е изключително подходящ за провеждане на тийм билдинги или просто среща с приятели. Част от местата за развлечения в комплекса са нощния клуб, СПА центъра, VIP ROOM , самостоятелна мини писта, барбекю, киносалон, механа в Родопски стил и класически ресторант, лоби бар. Night club “Underground” e най-големият нощен клуб в Пампорово и работи целогодишно. Докато вие се наслаждавате на прекрасните ни освежаващи коктейли, Ди Джей Мони ще се погрижи за вашето настроение! А за тези, които обичат да се забавляват в по-сплутена обстановка, можем да предложим уникалната ни ВИП СТАЯ, съчетаваща изискани кожени мебели, ловни труфеи и уютна камина. Барбекюто е място, където сами може да си приготвите храна и да се наслаждавате на Родопския уют на закрито или пък под открито небе. Разполага с 25 места на закрито и около 20 места на открито. Киносалонът ни пък е подходящ за компании с еднакви предпочитания към фимите, които може да гледате там За по-големите авантюристи можем да предложим забавно състезание с надуваеми рингове по нашата мини писта. Ако желаете сами да организирате Вашето събитие, можете само да наемете ресторанта. Цената за НАЕМ НА РЕСТОРАНТА с капацитет за гости 230 места е 1500 лв./включва посуда за гостите, кухня и кухненско оборудване, бар и барово оборудване, музикално озвучение, компютър с мултимедиен прожекционен екран и базова украса на ресторанта (покривки, столовки, хангали).
27ноември
2022
04:58
Точно време
-6,09
Температура в Пампорово