ПРЕОТКРИЙТЕ КОМФОРТА И УЮТА, ПОСЕЩАВАЙКИ ПЕРЛАТА НА ЗИМНИЯ ТУРИЗЪМ, НАМИРАЩА СЕ В СЪРЦЕТО НА ПАМПОРОВО. FORESTNOOK ХОТЕЛЪТ КОЙТО ЩЕ ВИ ПРЕДОСТАВИ УДОБСТВА И ИЗЖИВЯВАНИЯ НА СВЕТОВНО НИВО. 

Незабравимо Преживяване

Контакти

За корпоративни клиенти:

+359 879 50 15 56 marketing@forestnook.bg

За резервации:

+359 879 50 15 56 +359 879 33 11 33 +359 876 676 195 reservation@forestnook.bg; office@forestnook.bg

Рецепция:

+359 879 50 15 53 reception@forestnook.bg

Видове помещения

Комплексът се състои от 2 корпуса, свързани помежду си с топла връзка. В долния корпус се намират: основната рецепция, Релакс зона, механа, лоби бар, магазин, детски кът, зала за анимация, кино салон, вип стая.
В горния корпус се намират: рецепция, ресторант, игрална зала, нощен бар, ски гардероб за съхранение на собствено ски оборудване, паркинг за шатъл до ски пистите.
Хотелът разполага със  150 помещения за настаняване, от които:
–    60 двойни стаи и тройни стаи
–    70 апартамента с 1 спалня
–    10 апартамента с 2 спални
–    5 мезонета
–    6 еднофамилни вили

Двойни Стаи

ВСЯКА ДВОЙНА СТАЯ разполага със собствен санитарен възел с душ кабина, електрическо отопление или центарлно парно, ТВ с кабелна телевизия, минибар, чаши за кафе и вода. Сешоар, ютия или електрическа кана за вода могат да бъдат предоставени от рецепция срещу поискване без доплащане!

Тройни Стаи

ВСЯКА СТАЯ разполага със собствен санитарен възел с душ кабина, електрическо отопление или центарлно парно, ТВ с кабелна телевизия, минибар, чаши за кафе и вода. Сешоар, ютия или електрическа кана за вода могат да бъдат предоставени от рецепция срещу поискване без доплащане!

Апартаменти с 1 спалня

Апартаментите разполагат с цяла спалня или 2 отделни легла в спалното помещение. Хол с разтегателен диван (персон и половина), холова масичка, ТВ с кабелна телевизия, кухненски бокс с котлони и аспиратор, голям хладилник, трапезарна маса. Кухните са оборудвани с чаши и посуда за хранене. Някои от тях разполагат с електрическа кана за вода и микровълнова печка. В НЯКОИ АПАРТАМЕНТИ ИМА И ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО В ХОЛА! Собствен санитарен възел с душ кабина. Сешоар, ютия или електрическа кана за вода могат да бъдат предоставени от рецепция срещу без доплащане.

Апартаменти с 2 спални

АПАРТАМЕНТИТЕ С 2 СПАЛНИ и МЕЗОНЕНИТЕ разполагат с 2 спални помещения с по 2 отделни легла или цяла спалня. Хол с разтегателен диван (персон и половина), холова масичка, ТВ с кабелна телевизия, кухненски бокс с котлони и аспиратор, голям хладилник, трапезарна маса. Кухните са оборудвани с чаши и посуда за хранене. Някои от тях разполагат с електрическа кана за вода и микровълнова печка. В НЯКОИ АПАРТАМЕНТИ ИМА И ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО В ХОЛА! Собствен санитарен възел с душ кабина. Сешоар, ютия или електрическа кана за вода могат да бъдат предоставени от рецепция срещу поискване без доплащане.

Мезонети

МЕЗОНЕНИТЕ разполагат с 2 спални помещения с по 2 отделни легла или цяла спалня. Хол с разтегателен диван (персон и половина), холова масичка, ТВ с кабелна телевизия, кухненски бокс с котлони и аспиратор, голям хладилник, трапезарна маса. Кухните са оборудвани с чаши и посуда за хранене. Някои от тях разполагат с електрическа кана за вода и микровълнова печка. В НЯКОИ АПАРТАМЕНТИ ИМА И ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО В ХОЛА! Собствен санитарен възел с душ кабина или вана. Сешоар, ютия или електрическа кана за вода могат да бъдат предоставени от рецепция срещу поискване без доплащане.

Вили

На първия етаж във всяка Вила са разположени всекидневна с камина на дърва, парно отопление, телевизор, разтегателен диван /персон и половина/, холова маса, трапезарна маса със столове, напълно оборудван кухненски бокс с прибори за хранене и приготвяне на храна, фурна, котлони, голям хладилник и външно барбекю за самостоятелно ползване.
До втория етаж се стига по вита дървена стълба, като там се намират двете спални отопляващи се на парно. Към всяка спалня има самостоятелен санитарен възел.

* Всеки клиент отседнал в комплекса може да ползва безпланто: фитнес, сауна, закрит басейн, интернет, паркинг. През зимния сезон осигуряваме безплатен транспорт до ски център “Студенец” и обратно, а през летния сезон – чадър и шезлонг.
27ноември
2022
05:20
Точно време
-6,09
Температура в Пампорово